Teosyal

Rea Medika

Rezultat dugogodišnjeg rada i neprestanih edukacija i usavršavanja nekoliko mladih lekara rezultiralo je stvaranjem poliklinike Rea Medika koja je osnovana sredinom 2018. godine u Beogradu. Pored radiologije i interne medicine, Rea Medika je postala regionalno poznata po radu iz oblasti estetske medicine i plastične hirurgije.

Na čelu sa ass dr Kristinom Davidović,  naše lekare možete sresti na svim vodećim svetskim kongresima i edukacijama iz oblasti estetske medicine, gde šire svoja znanja i usavršavaju svoje veštine, donoseći u Srbiju najnovije trendove. Ass dr Kristinu Davidović gotovo na svim najvećim i najpriznatijim svetskim kongresima estetske medicine (IMCAS) možemo videti u ulozi edukatora i predavača, što daje kredibilitet njenom radu i znanju kao i radu naših lekara.

Entuzijazmom mladih lekara, želeći da šire svoja iskustva i znanja u saradnji sa nekoliko svojih kolega osnovali su udruženje SESIAM u čijoj organizaciji je napravljen prvi internacionalni kongres estetske i antiejdzing medicine u Beogradu, gde su pored teorijskog znanja naše kolege stekli veliko iskustvo u radu sa pacijentima na treninzima organizovanim u Rea Medici.

Poliklinika Rea Medika nudi Vam niz inovativnih metoda i tretmana kako u nehiruškoj grani estetike (nehirurški lifting lica, nehirurška korekcija nosa) tako i u oblastima hirurgije (laserska liposukcija), kao i najnovije metode transplantacije kose.

Rea Medika
Newsletter