Teosyal

Zavod za kožne i venerične bolesti „Ioanna“

Medicinski direktor i suvlasnik zavoda IOANNA, profesor doktor Ioanna Batsialou, jedan je od najrespektabilnijih evropskih lekara u neoperativnoj estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini

U zavodu IOANNA zahvaljujući timu vrhunskih eksperata iz Srbije i inostranstva: fiziologa, lekara estetske i kvantne medicine, dermatologa, homeopata, akupunkturologa, fitoterapeuta, nutricionista... neguje se jedinstveni, integrativni i revolucionarni princip medicine novog doba. Primenama procedura po najvišim standardima medicinske prakse i individualnim pristupom svakom pacijentu radi se na prevenciji bolesti i usporavanju procesa biološkog starenja organizma, čime se poboljšava celokupno psiho-fizičko stanje osobe.

Zavod IOANNA je jedina ustanova u regionu koja pruža jedinstvenu holističku uslugu u domenu anti-aging medicine, estetske medicine i dermatologije. Svojim klijentima nudi mogućnost da prevencijom i kontinuiranom brigom spreče fatalne posledice po zdravlje i da spoljašnji izgled dovedu do savršenstva.

Zavod za kožne i venerične bolesti „Ioanna“
Dr Ioanna Batsialou

Dr Ioanna Batsialou

Specijalista estetske i anti-aging medicine, fizikalne medicine i rehabilitacije

Pročitajte više
Newsletter